Side Area Logo
NEW IN STORES
I think the idea of mixing luxury and mass-market fashion is very modern, very now - no one wears.
FOLLOW US:
Newsletter Pop-up
[contact-form-7 404 "Nenájdené"]
Späť nahor

Náš tím

Každá z nás je iná, každá je jedinečná.
Zoznámte sa nami.

Lenka
CEO Elixir salon, Permanent make-up artist, Pleťový terapeut - Expert

Srdcom a šikovnými rukami sa stará o vašu pleť a zdôrazňuje vašu prirodzenú krásu aby ste sa cítili nádherne každý deň. Vyštudovala strednú odbornú školu, absolvovala desiatky školení a neustále sa vzdeláva, aby svojim klientkam mohla prinášať aktuálne trendy a novinky z beauty sveta. Permanentný make-up, odstránenie PMU / tetovania, alebo starostlivosť o pleť? Z ponúkaných služieb si rozhodne vyberie každá z vás.

Nikola
Hairstylist

Nikola je živel - uvidíte, keď nás navštívite. Najmladšej členke nášho tímu prirástli nožnice k rukám. A k srdcu. Ak potrebujete zachrániť svoje vlasy, dopriať im nový lesk a zdravie, v jej kresle získate presne to, čo potrebujete.

Dagmar
Hairstylist

Časť svojej kaderníckej kariéry školila a pracovala ako color technológ so značkou Joico v Londýne. Absolvovala množstvo kurzov, ktoré boli zamerané na techniku. Dáška je veselá kopa a ak hľadáte niekoho, kto dodá vašim vlasom nový šmrnc, v jej rukách si rozhodne prídete na svoje.

Eliška
Pleťový terapeut - Expert

Eliška priam horí vášňou pre kozmetiku a práve preto dopraje vašej pleti presne to, čo potrebuje. Špecializuje sa na skin care poradenstvo, klasické ručné čistenie pleti a masážne techniky, Gua Sha a Feisharu liftingová masáž. Ak hľadáte niekoho, kto kladie dôraz na precíznosť, ste na správnom mieste! Výsledkom bude dokonalý relax na kozmetickom ošetrení.

Michaela
Pleťový terapeut

Najnovší člen našej Elixir rodiny, s veľkou vášňou a záľubou pre svoje povolanie. Špecializuje sa na hĺbkové ručné čistenie pleti, Biorepeel, chemické peelingy a všetky prístrojové ošetrenia pleti, ktoré maximalizujú výsledok. Ak chcete skin care poradenstvo a viditeľné výsledky na pleti za čo najkratší čas, neváhajte navštíviť Miškine kozmetické lehátko.